Wie doet er mee?
Wie heeft het lekkerste recept voor HET koekje van Heesch: het Hiskwietje.

Bij ons dorp hoort natuurlijk een eigen koekje. En dat kunnen we zelf verzinnen, maar we vinden het leuker als jullie met ons meedenken. Dus duik de keuken in, ga op zoek naar een heerlijk recept en doe mee met de Hiskwietje wedstrijd. Wat houdt de wedstrijd precies in:

STAPPENPLAN

Stap 1. Ga op zoek naar een heerlijk recept en vooral veel oefenen.

Stap 2. Lever je koekje in, tussen 13 t/m 25 oktober, bij onze winkel. Want ja, dat vinden we echt heel vervelend, maar we moeten wel proeven. Naast het koekje ontvangen we ook graag het recept (geheime familie recepten zijn bij ons in vertrouwelijke handen) en je gegevens zodat we je kunnen bereiken.

Stap 3. Op vrijdag 27 oktober maken we de 5 finalisten bekend.

Stap 4. Op zaterdag 11 november vindt de finale plaats in de Raadzaal van no 61.

Stap 5. De winnaar krijgt geen eigen kookboek, cheque voor een verre reis of een eigen standbeeld, maar wel de eeuwige roem plus natuurlijk een diepe buiging en warm applaus van ons allemaal. En… het winnende koekje komt in het assortiment van Depot.

Wel even lezen
We houden niet van kleine lettertjes, maar wel hebben wel 2 voorwaarden:

  • Vind jij het ook zo vervelend als je een recept hebt waarbij je een snufje van dit of een snufje van dat moet toevoegen. Wij ook. Dus het recept voor het Hiskwietje mag niet te ingewikkeld zijn.
  • Je hebt op een of andere manier binding met Heesch. (oud)Inwoner, familie, vrienden, werknemer, vrijwilliger, sporter, dus gewoon een fan van Heesch.

 

We zijn heel benieuwd. Succes allemaal.
En zoals ze op TV zeggen ‘Bakkers klaar? Bakken maar.’