Jeetje, we zijn alweer langer dan 1 maand open. We roepen wel altijd wat gaat de tijd toch snel, maar dat is nu echt gebeurd. Na weken van heel hard werken ging op 21 oktober de deur van Depot definitief open. Bijzonder, speciaal, een goed gevoel.

Eerlijk gezegd hadden we ons helemaal gericht op 21 oktober. Dat was de datum waar we naar toe aan het werken waren. Maar een winkel betekent natuurlijk iedere dag open. Dus even stilstaan en genieten van het moment was er niet bij. Volop aan de slag. Met de winkel, met de medewerkers en met de klanten. En wat is het dan fijn als je complimenten krijgt. Soms heb je dat gewoon even nodig. Want je doet hartstikke je best, je gaat er voor de volle 100% voor, maar toch heb je soms even de bevestiging van iemand anders nodig. En die hebben we gekregen. Van collega winkeliers, van onbekende mensen, vanuit de media. Lieve woorden, maar ook gebaren in de vorm van een dikke duim en een knipoog. Daarvoor begin je natuurlijk geen onderneming. Maar wat voelt dat goed. Wat een onverwacht cadeautje.

In deze tijd van het jaar hebben er zoveel mensen een extra steuntje nodig. En nee, dat hoeven echt geen cadeaus te zijn. Het gaat om het gebaar. Zomaar een compliment. Zomaar even aandacht. Want weet je, krijgen is fijn. Maar geven, geeft echt een kick. Probeer maar eens.